sâmbătă, 16 octombrie 2010

Barbie si Castelul de diamante

Barbie si Castelul de Diamante este o linie minunata din seria Papusa Barbie si prietenii care a fost inspirata din filmul cu acelasi nume. Diversele accesorii si ipostaze in care este infatisata aceasta papusa sunt dovada interesului fata de aceasta marca. Eleganta simbolizata de papusa Barbie este scoasa in evidenta si de unicornul care o insoteste sau de caleasca trasa de unicornul alb.De fapt tot ceea ce insoteste papusa Barbie te transpun intr-o lume imaginara minunata care detaseaza copii de tot ceea ce este neconventional in zilele noastre. 



(cel de astazi)Intotdeauna joaca cu papusa favorita- Barbie te-a transpus intr-o lume de poveste. Acum aceasta lume poate fi regasita si in jocurile Barbie online. Savureaza momente incredibile alaturi de personajul copilariei tale si implica te in toate activitatile realizate de catre Barbie(vestimentatie, machiaj, cine regale, preparate spectaculoase decoratiuni).
Mereu Barbie a fost o regina a modei, numai ca acum au aparut alte personaje celebre, si tocmai din acest motiv  Barbie are nevoie de ajutorul tau pentru a fi mereu in preferintele fetitelor de pretutindeni. Accesand jocurile Barbie dress up o vei ajuta pe aceasta sa afle noile tendinte vestimentare si astfel sa se mentina in topul celebritatilor. Mai mult decat atat  realizandu-i tinute extraordinare iti vei dezvolta spiritul de creatie si vei fi chiar tu in pas cu moda.

Jocurile Barbie make up alaturi de Barbie la coafor sunt o alte posibilitate prin care iti poti demonstra originalitatea. Realizand cele mai frumoase combinatii de culori si coafuri vei reusi sa iti creezi un nou personaj de poveste o noua Barbie asa cum ti-ai dorit-o si imaginat-o chiar tu. 
Prin jocurile Barbie dress up Barbie makeup si Barbie la coafor  realizezi o accesorizare completa a vestimentatiei papusii cu look-ul ei.
 Jocurile cu Barbie sunt extrem de distractive si prin faptul ca te introduc in palatul si de ce nu chiar si in bucataria lui Barbie. Vei avea posibilitatea de a afla noi retete culinare,  de a invata sa prepari mancaruri delicioase, de a urmari cum Barbie Gateste cu ajutorul tau. 
Ca si Barbie si casa acesteia are nevoie de inovatii. Tocamai din acest motiv Barbie apeleaza din nou la imaginatia ta si te invita la renovarea camerei sale prin Barbie Decoratiuni.
Asa cum deja ai observat intreaga lume Barbie este una incredibila si impresionanta. Lasa te cuprinsa de aceasta magie care de poarta spre un taram de vis : jocuri, distractie, relaxare, creatie…. Asta iti ofera jocurile Barbie !!



jocuri barbie

jocuri cu barbie

jocuri barbi

jocuri cu barbi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu