sâmbătă, 16 octombrie 2010

Despre Papusa Barbie

Papusa Barbie este papusa pe care  fiecare fetita a visat  sa o aiba. Cu toate ca este pe piata de foarte mult timp, Barbie are o eleganta innascuta motiv pentru care a reusit sa se mentina in topul preferintelor prin accesoriile si modelele sale inovatoare. Parul  ei  lung, picioare perfecte, rochiile superbe si alte accesorii minunate au cucerit inimile tuturor fetitelor.
Papusa Barbie este cu siguranta o parte din copilaria fiecaruia dintre noi (atat ca papusa pentru fete cat si ca povesti sau colectii  pentru baietei) si mai mult decat atat pentru fetitele de pretutindeni era simbolul frumusetii si elegantei pe care fiecare fetita dorea sa il atinga in imaginatia proprie. De cate ori jocurile cu papusa Barbie nu se transformau in jocuri de printese si fiecare fetita isi imagina ca ea este protagonista povestii.
Tocmai  pentru ca era dorita de foarte multi copii  papusa Barbie era cadoul perfect pentru micile domnisoare care urmau sa petreaca ore intregi in compania ei. De altfel si parintii erau incantati de aceasta papusa pentru ca avea un efect benefic asupra dezvoltarii copiiilor stimulandu-le creativitatea.  Astfel fetitele reuseau sa dea nastere unor povesti impresionante ale caror protagonista era papusa Barbie, ii realizau diverse obiecte vestimentare , construiau casa in care urma sa locuiasca Barbie si multe ale lucruri care le transforma copilaria intr-o etapa minunata a vietii lor.

jocuri barbie

jocuri barbie

jocuri barbie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu