luni, 4 octombrie 2010

Jocuri Barbie

Printesa Barbie se pregateste pentru o mare petrecere din viata ei, si anume, isi serbeaza ziua de 18 ani, adica majoratul. Acesta este un lucru foarte important pentru Barbie si cred ca pentru noi toti a fost un lucru important si emotiv. Prin intermediul jocurilor barbie noi trebuie sa o ajutam sa ii iese aceasta petrecere perfecta.
Trebuie sa o ajutam sa-si gaseasca rochia potrivita sau costumatia potrivita pentru petrecere ( Barbie de imbracat, Barbie dress up ), sa o ajutam sa-si decoreze palatul pentru marea aniversare ( Barbie decoratiuni ), sa pregateasca si sa aleaga cele mai sofisticate si mai bune mancaruri din toate colturile pamantului ( Barbie gateste ), iara dupa toate astea sa mergem cu ea la coafor ( Barbie la coafor ), la machiaj ( Barbie make up ), si nu in ultimul rand Barbie este foarte increzatoare in astre si va trebui sa treaca sa vada zodiacul ei cei prezice ( Barbie zodiac ).
Dupa ce am facut toate astea Barbie va trebui sa aleaga vedetele ce vor lua parte la petrecere, pentru a le machia ( Vedete make up ) si a le imbraca ( Vedete dress up ).
Dupa ce sau facut toate aranjerile de riguare petrecerea ar trebui sa iese perfecta.
In jocurile barbie printesa Barbie este prinsa intr-o mie de ipostaze atat ea cat si prietenele ei care credetima ca sunt foarte,foarte multe. Tu va trebui sa-i aranjezi cu ajutorul acestor ipostaze toti invitatii si toate treburile ei cum consideri tu ca ar iesi perfect un majorat pentru printesa Barbie.
Pentru a putea sa faci acest lucru am creat un site in care se gasesc absolut toate fazele in care printesa barbie si prietenele ei s-ar pregati pentru aceasta petrecere. Acest site este: www.ejocuri-barbie.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu